10 geweldige seksuele posities

Zit op je in de positie van een klassiek paard, maar kalm in bed slechts één knie, de andere is vrolijk. Het hele lichaam is in een crankhouding.

Speel voetbal

Als u thuis een opblaasbare gymnastische bal hebt, waarmee iemand ooit zou afvallen, is het tijd om deze te gebruiken. Zet hem op het bed zodat hij een jonge dame van bovenaf niet leidt, en hij staat voor haar knieën.

Nu kunt u uw partner zorgvuldig https://libido-man.com/factoren-die-de-mate-van-seksueel-verlangen-beinvloeden-individuele-factoren/ aanscherpen. Het is belangrijk dat ze zijn handen vasthoudt met een bal die uit je film ontsnapt.

Voet samen

De partner is op de buik — bovenkant. Uit de klassieke versie van deze houding onderscheidt zich door het feit dat de benen van het meisje goed zijn gecomprimeerd. In deze benadering zal zijn vagina je penis veel sterker houden dan normaal.

Helikopter

Liggend op de rug, plaats je partner van bovenaf, verspreid hem zorgvuldig om kruis te liggen. De benen van de meisjes moeten met elkaar worden gedropt om meer betrouwbaarheid van de link te krijgen.

Vanaf die tijd in deze positie hoeft ze niet minder sterk te bewegen dan jij, je kunt met haar meegaan met een lichte slijpen op de billen, het voordeel dat ze nu vol is.

Rodeo

Als de ruiter zich van zijn rug keert, zul je er een winnen, zal er het grootste deel van het moment in de container boos zijn.

Werknemers en collectieve boeren

Je ligt aan je zijde en verhoogt je vrije benen. In deze positie heb je je dijspieren gepompt omdat je niet alleen je eigen gewicht hebt, maar ook haar benen.

schildpad

In tegenstelling tot de beroemde «officier» De benen van de benen van het meisje worden niet in je armen gegooid, sildenafil, maar gescheiden aan de zijkanten van de borst. Oudere jongens vertelden ons dat dit het meest geschikte item is voor anale seks. Natuurlijk, als u smeermiddelen niet negeert.

Diagonaal

Zoals u weet, alle benodigde skins met nuances. Een meisje dat de pose waard is «rijder», Verander het zwaartepunt, vernietigend van een directe koers aan elke kant, — En in plaats van aan te docken, voel je je erg samengesteld uit nieuwe indrukken.

Hamer

Het meisje zit op zijn rug en je bent comfortabel boven, ga naar haar benen. Uw hand in bed aansteken, dijen op en neer, alsof u zich op uw nagels verstopt. Nageluit uiterlijk — U moet hiervoor moreel klaar zijn.

Kruiwagen

Het is kracht voor u, zelfs met een minimale biceps -set en andere triceps. Het meisje buigt en rust op zijn handen op de vloer, je sta op van haar benen en til je heupen op.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.